SON FİLMLER :

Uzaklarda Arama (2015)


Uzaklarda Arama (Yerli Film 2015) Full HD Tek Parça izle

Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenen fakat karakterleri ve sonrasında yaşananların hayal ürünü olduğu Uzaklarda Arama´nın yönetmeni Türkan Şoray, senaryosu ise Onur Tanınmış kişi´ye ait.

Şehir merkezindeki bir pavyon resmi bir kararla, şehir dışındaki küçük bir kasabaya "sürülür." Mecburen taşınmak zorunda kalan pavyonun kadın çalışanları ile kasabanın kadınları arasında önce gizliden gizliye, sonra da apaçık bir mücadele ortaya çıkar. Kadınlar kocalarını pavyona kaptırmaktan endişe ederken, kasaba erkeklerinin keyfi oldukça yerindedir! Tüm bu hengamenin orta yerinde ise gözlerden uzak ama tutkulu bir aşk hikayesi vardır. Ama aşıkların kendisi bile imkansızlığın farkında değildir...  Birbirinden oldukça farklı insanların hayatlarının kesişmesinden doğan bu trajikomik öyküyü ise bize 9 yaşındaki Yusuf anlatır...

Yönetmenliğini Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray’ın, senaristliğini ise Onur Ünlü'nün üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Yağmur Ünal, Ekin Türkmen, Sevda Erginci, Mehtap Bayrı, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Esra Ergün ve Aslı Samat ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. 


Uzaklarda Arama (Yerli Film 2015) Full HD Tek... paylaşan: yksgunyuk











Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYON FİLMLERİ_TV KANALLARI - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger