SON FİLMLER :

HAYATTAN KORKMA - ZEKİ ALASYA

HAYATTAN KORKMA
Hayattan Korkma, Berrin Dağçınar'ın yazıp yönettiği 2007 yapımı bir dram filmidir. 
Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu ve Hakan Boyav'ın başrolde olduğu film, oğlunun bir hastalıktan dolayı kör olma tehlikesi ile karşı karşıya gelmesi üzerine Talat isimli bir mandıracının iki arkadaşı ile birlikte tedavi için gereken parayı bulmaya çalışmalarını konu almaktadır. 

Ayrıca Berrin Dağçınar'ın çekmiş olduğu ilk sinema filmidir.

Talat, Balıkesir'in Gömeç ilçesinde mandıracılık yapan biridir. Tavukçuluk yapan Bedrettin ile ekmekçi Rıfkı, onun en iyi arkadaşlarıdır. Bir gün, Talat'ın oğlu Murat, gözlerinden rahatsızlanır. Talat, oğlunu iki arkadaşı ile doktora götürür. Doktor, tedavi olmadığı takdirde Murat'ın gözlerini kaybedeceğini söyler. Tedavi ise çok pahalıdır. Bunun üzerine üç arkadaş, gereken parayı elde etmek için harekete geçerler, aileleri de onlara yardımcı olur.

Talat, kızı Kardem ile birlikte peynir; Rıfkı ekmek ve Bedrettin tavuk eti üretmeye başlar. Fakat elde ettikleri ürünleri satamazlar. Son çare olarak bir dükkân açarlar. İlk başta dükkânda işler iyi gider. Fakat bir gece dükkân birileri tarafından talan edilir. Bunun üzerine Talat'a güvenmeyen hanımı Zehra, oğlu Murat ile kasabadan ayrılır. Üç arkadaş yeniden dükkânı eski hâline getirirler. Yaptıkları mangal da rabet görür. Diğer taraftan Bedrettin, Zehra'yı dönmeye ikna eder. Dükkana gelen müşterilerden biri mangal sosunu çok beğenir. Bu kişi bir fabrikatördür ve mangal sosunu bu üç arkadaştan satın almak için onlara yüksek miktarda para teklif eder.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. VİZYON FİLMLERİ_TV KANALLARI - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger